Lexton Interiör, Kök och Bad AB

Om oss

Lexton – kunskap och inspiration

Artikel från kök och badrumsmagasin 2017.

 
Lotta Larson är måhända alldeles ny som företagare, men hon är definitivt ingen nykomling när det gäller inredning och design.

– Jag har jobbat i 16 år på det som tidigare var Ringstad Bygghandel och när tillfället kom tvekade jag inte att ta över. Sedan sommaren driver jag Lexton interiör kök och bad tillsammans med John Glenros, Robin Karlgren och Rebecca Johansson.

Killarna som driver en byggfirma på sitt håll berättar att samarbetet är ett bra sätt att kunna erbjuda kunderna en helhetslösning.

– Vi vet att Lotta kan produkterna hon säljer, och hon har en gedigen kunskap och lång erfarenhet av att rita både kök och badrum. Med vårt samarbete kan vi finnas för kunden hela vägen, säger John och Lotta håller med.

– Jag drivs av att hitta praktiska lösningar om det så är i ett nybyggt hus, eller i ett äldre som ska renoveras. Att arbeta med kvalitet är ett av mina ledord, och faktum är att de leverantörer jag jobbar med knappt får några reklamationer över huvudet taget.

Lotta har varit med och ritat om hela planlösningar i befintliga hus, planerat kök och badrum, vinkällare och garderobs- och förvaringslösningar. Hon har vunnit tävlingar och fått fina utmärkelser i branschen.

– Jag vill att de uppdrag jag tar ska bli bra, med ärlighet och tydlighet. Det är så många som tyvärr upplevt tråkigheter i samband med just badrums- och köksrenoveringar.

Lotta önskar att Lexton ska bli en oas för alla som går i inredningstankar. Här ska man hitta det lilla extra, men utan att det för den skull behöver bli extra dyrt.

– Vad är kvalitet egentligen? säger hon. Titta på två kök till exempel. De är antagligen lika fina från början, men hur ser de ut efter fem år? Här har vi kunskap som vi vill förmedla till kunden. Rätt material på rätt plats!

Och det finns mycket att göra. Nu börjar bland annat ett rejält jobb med att anpassa lokalen på Finspångsvägen, med egen entré och en ordentlig parkering. Butiksutställningen ska göras om med en ny badrumsdel och på gården ska man visa upp bastustugor, utomhuskök och grillar.

– Vi är ett grilltokigt folk här i Sverige och välkomnar kunder att komma och inspireras!

Gilla oss gärna på Facebook!