Lexton Interiör, Kök och Bad AB

Kök

Traditionellt, lantligt,modernt eller stilrent. Vi har ett kök för alla.
Vi erbjuder Marbodal och Brigitte kuchen.
Kom in i butiken och låt vår designer och byggkoordinator hjälpa dig från idé till färdigt kök.

Bänkskivor
Skräddarsydda bänkskivor hittar du hos oss. Allt i laminat, trä, komposit, sten, marmor och kalksten. Kom in och se på många av våra fina prover. Vi ombesörjer uppmätning och montering av duktiga hantverkare.
 
Kakel, klinker och stänkskydd
Vi har kakel och klinker från alla världens hörn. Kanske behöver du hjälp med val av stil och färg eller låna hem lite prover, vi hjälper dig. Vill du ha stänkskydd mättbeställt eller anpassa själv, vi visar.
 
Golv
Golvmaterialen är många och ska vara själva grunden för rummet eller hela boendet. Riktiga trägolv, parkett, lamell, laminat, vinyl eller klinker. Golvläggare har vi förstås.
 
Fläktar
Så viktig den dag du börjar laga mat i ditt nya kök eller gamla. Alla vill ju att oset ska sugas ut effektivt. Här handlar det om kubikluft i rummet mm. Modeller finns det många och färger. Vi ser till att du får rätt fläkt för rätt system i ditt boende.
Vitvaror
Till våra kök kan du köpa med vitvaror en del med samma leverans som köket men även separat. Vi guidar dig bland standard produkter till det riktigt avacerade.
 
Blandare för kök och badrum
Praktiska, snygga, designkranar eller ergonomiska. Här finns allt, bara att välja. Vi hjälper dig.
Självklart har vi rörmokare.
 
Skjutdörrar. Inredning till lådor, skåp, garderober, städskåp m.m.
Vi har mycket smart inredning för det mesta. Kom in med ditt  ”bekymmer” så bygger vi ihop en lösning eller bara förbättrar i dina utrymmen.
Inspiration hittar du via länkarna nedan:

Gilla oss gärna på Facebook!